MORE….. Staat voor net even MEER!

MORE Dental net even MEER!

Onze dentale kennis en ruime ervaring hebben wij met meerdere bedrijven gebundeld.

Wij bekijken uw vraag vanuit verschillende disciplines. Gezamenlijk beschikken onze interne & externe professionals over ruime ervaring met betrekking tot: events, educatie en advies.

MORE Educatie

Medewerkers dienen kennis, kunde en vaardigheden te hebben die noodzakelijk zijn voor het succes van uw organisatie. Wij bieden opleidingen, presentaties en trainingen aan, zelfstandig of in samenwerking met andere opleiders.

Medewerkers dienen kennis, kunde en vaardigheden te hebben die noodzakelijk zijn voor het succes van uw organisatie. Wij bieden opleidingen, presentaties en trainingen aan, zelfstandig of in samenwerking met andere opleiders.

Investeren in uzelf of medewerkers is investeren in uw organisatie.

Wij verzorgen indien u dit wenst een mailing naar de juiste doelgroep, verwerken de inschrijvingen, verzorgen de financiƫle afwikkeling, zijn persoonlijk aanwezig tijdens de training en kunnen na afloop een evaluatie verzorgen.

Persoonlijke Profiel Analyse (PPA)

De persoonlijke profiel analyse geeft inzicht in het werkgedrag van mensen. Op basis hiervan kunnen beslissingen op het gebied van recruitment of aanname van personeel met meer zekerheid worden genomen. Dit voorkomt onnodig personeelsverloop.

Een PPA kan worden ingezet om:

 • De juiste persoon te selecteren
 • Te bepalen wie voor promotie in aanmerking komt
 • Teams te kunnen samenstellen
 • Personeelsverloop terug te dringen
 • Problemen binnen teams op te lossen
 • Prestatieniveau te optimaliseren

MORE Academy voor de Mondzorgpraktijk | Met oog voor de toekomst

De wereld om ons heen staat niet stil en wil jij op die rijdende trein kunnen springen, dan zul je in jezelf moeten blijven investeren en ontwikkelingsmogelijkheden moeten aangrijpen.

SCHOLING
Regelmatig bieden wij cursussen of opleidingen aan die geschikt zijn voor een breder publiek dan ons dentale aanbod.

Om als manager, praktijkmanager, officemanager of HR-manager sterk in je schoenen te staan bieden wij diverse cursussen, coaching, trainingen, workshops of Masterclasses aan waarmee jij zowel persoonlijk als met je onderneming winst kunt behalen.

Kennis maakt het verschil!

Omarm de veranderingen in jouw vak en leer hoe jij het verschil kunt blijven maken binnen jouw organisatie.

Wil jij op de hoogte gehouden van ons cursusaanbod? Stuur dan een berichtje naar info@moreacademy.nl en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Evenementenkalender

MEER informatie of uw interesse kenbaar maken?

Na ontvangst van uw aanvraag maken wij een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Wij zien deze kennismaking als de juiste voorbereiding om een goed beeld te krijgen van uw specifieke wensen en doelstellingen.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Thea de Leeuw

  Thea de Leeuw

  Oprichter / Eigenaar