MORE Dental Evenementen & Educatie

Wij bekijken de vraag naar evenementen, trainingen en presentaties binnen de dentale  branche net even anders.

MORE Dental net even MEER!

Praktijkeigenaren en hun medewerkers dienen kennis, kunde en vaardigheden te hebben voor het succes van een organisatie. Wij bieden evenementen, trainingen en presentaties aan, zelfstandig of in samenwerking met andere partners.

Door goed te luisteren naar uw wensen & vragen en deze zonodig aan te vullen met onze kennis en ervaring bedenken wij een tailor-made voorstel voor u. Ieder vraagstuk, of het nu gaat om recruitment, evenementen of advies met betrekking tot uw praktijkorganisatie, wij hebben de know-how om aan al uw wensen tegemoet te komen.

Als MORE Dental nemen wij de gehele regie in handen en combineren onze creativiteit met ons talent voor organisatie en vooral realisatie.

Wij zijn ervan overtuigd dat we op deze manier onze initiatieven en creatieve ideeën het beste tot hun recht kunnen laten komen en dat we onze klanten en partners daarmee volledige service kunnen bieden vanaf begin van het idee tot en met het applaus op het eind!

De wereld binnen handbereik!

De ambitie van MORE Dental is om de dienstverlening binnen de mondzorg door samenwerking & communicatie naar een hoger niveau te tillen.

Na meer dan 25 jaar werkervaring in diverse facetten van de mondzorg is MORE Dental opgericht. Door de opgedane kennis en ervaring is er een grote betrokkenheid ontstaan bij zaken en problemen die spelen binnen de tandartspraktijken.

Organisatie van Dental Events

Wilt u de organisatie van uw evenement, symposium of personeelsfeest uitbesteden?

Door goed te luisteren naar uw wensen & vragen, en deze zonodig aan te vullen met onze kennis en ervaring, maken wij een voorstel op maat.

Ieder evenement, symposium, congres of personeelsfeest, groot of klein, de organisatie ervan vraagt om een analytische werkwijze en een persoonlijke aanpak. 

Persoonlijke inbreng en aandacht is de sleutel die bij ons past. Een goed bedacht, georganiseerd en met name uitgevoerd evenement is namelijk het krachtigste één-op-één marketinginstrument dat er is.

Uitstraling, beleving, positiviteit en nieuwe energie, dat is waar het uiteindelijk om gaat!

Uw gerealiseerde doelen zullen ver voorbij gaan aan commerciële belangen en het realiseren van omzet.

Upcoming Events

Deelnemen aan een van onze evenementen of een Dental Café bezoeken?

U kunt zich registreren via het contactformulier. Geef hierbij duidelijk aan aan welke activiteit u wenst deel te nemen!k

Maak kennis met onze vaste samenwerkingspartner inzake coming Events in 2023 & 2024

Van Velthuysen Liebrecht
Een landelijk werkend kantoor dat is opgericht in 1993. Zij zijn specialisten net als u, alleen weten zij alles over geld en risico’s nemen. Daarom ben ik als ondernemer heel blij om met hun samen te werken! www.vanvelthuysenliebrecht.nl

 

 

MEER informatie of uw interesse kenbaar maken?

Na ontvangst van uw aanvraag maken wij een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Wij zien deze kennismaking als de juiste voorbereiding om een goed beeld te krijgen van uw specifieke wensen en doelstellingen. Op deze manier leren wij ook de organisatie achter de persoon kennen en kunnen wij samen met u het evenement tot een succes maken.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Thea de Leeuw

    Thea de Leeuw

    Oprichter / Eigenaar