MORE Dental Evenementen & Educatie

Wij bekijken de vraag naar evenementen, trainingen en presentaties binnen de dentale  branche net even anders.

MORE Dental net even MEER!

Praktijkeigenaren en hun medewerkers dienen kennis, kunde en vaardigheden te hebben voor het succes van een organisatie. Wij organiseren evenementen, groepsreizen op maat, incentives, trainingen, teamuitjes en personeelsreizen, zowel nationaal als internationaal. Naast onze zelfstandig of in samenwerking met andere partners georganiseerde events, organiseren we ook leuke en actieve personeels-/team-relatie dagen voor onze gewaardeerde opdrachtgevers.

WILT U UW PLANNEN EEN SPETTERENDE START GEVEN?

Of het nu gaat om een groot evenement, een intiem personeelsfeest of een bruisend symposium, wij staan klaar om uw visie tot leven te brengen!

Bij ons draait alles om het maken van onvergetelijke momenten die uw personeel of deelnemers zullen inspireren en verbinden. Dit bewerkstelligen wij door nauw met u samen te werken en door aandachtig te luisteren naar uw wensen & behoeften. We mixen deze met onze sprankelende en originele ideeën, expertise en ervaring om een op maat gemaakt voorstel te creëren dat perfect aanlsuit bij uw verwachtingen. Of het nu gaat om het organiseren van een galadiner, een teambuidlingsuitje, een bedrijfscongres of een feestelijke jubileumviering, wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering met een persoonlijke touch.

Wij zijn ervan overtuigd dat we op deze manier onze initiatieven en creatieve ideeën het beste tot hun recht kunnen laten komen en dat we onze klanten en partners daarmee volledige service kunnen bieden vanaf begin van het idee tot en met het applaus op het eind!

MORE Dental waar elke glimlach een reden tot vieren is! 

 

De wereld binnen handbereik!

De ambitie van MORE Dental is om de dienstverlening binnen de mondzorg door samenwerking & communicatie naar een hoger niveau te tillen.

Na meer dan 25 jaar werkervaring in diverse facetten van de mondzorg is MORE Dental opgericht. Door de opgedane kennis en ervaring is er een grote betrokkenheid ontstaan bij zaken en problemen die spelen binnen de tandartspraktijken.

Organisatie van Dental Events

Vanaf januari 2024 zijn we een spannend nieuw hoofdstuk ingeslagen, met een volledige focus op het organiseren van originele & exclusieve evenementen.

Bij MORE Dental geloven we dat de kracht van kennisdeling en netwerken de sleutel is tot voortdurend succes in de tandheelkundige wereld.

Ieder evenement, symposium, congres of personeelsfeest, groot of klein, de organisatie ervan vraagt om een analytische werkwijze en een persoonlijke aanpak. 

Wat kun je verwachten van onze evenementen?

*Wereldwijde kennisoverdracht:  Ontdek de nieuwste trends, technologieën en behandelmethoden gepresenteerd door toonaangevende experts uit
de dentale branche.

*Netwerkmogelijkheden: Verbind met collega’s en vakgenoten van over de hele wereld, bouw waardevolle relaties op en deel best practices om samen te groeien.

*Teamuitjes en incentives: Naast onze professionele evenementen, organiseren we ook leuke en actieve teamuitjes voor uw praktijk of bedrijf.

Persoonlijke inbreng en aandacht is de sleutel die bij ons past. Een goed bedacht, georganiseerd en met name uitgevoerd evenement is namelijk het krachtigste één-op-één marketinginstrument dat er is.

HET VIEREN VAN SUCCES IS NET ZO BELANGRIJK ALS HET BEHALEN ERVAN!

Klaar om je tandheelkundige carriere naar nieuwe hoogten te tillen? Sluit je dan bij ons aan en ontdek een wereld van mogelijkheden om te leren & persoonlijk te groeien.

Blijf op de hoogte van onze aankomende evenementen en activiteiten door onze website in de gaten te houden en volg ons op sociale media voor de laatste updates.

Upcoming Events

Deelnemen aan een van onze evenementen of een Dental Café bezoeken?

U kunt zich registreren via het contactformulier. Geef hierbij duidelijk aan aan welke activiteit u wenst deel te nemen!

Maak kennis met onze vaste samenwerkingspartner inzake coming Events:

Van Velthuysen Liebrecht
Een landelijk werkend kantoor dat is opgericht in 1993. Zij zijn specialisten net als u, alleen weten zij alles over geld en risico’s nemen. Daarom ben ik als ondernemer heel blij om met hun samen te werken! www.vanvelthuysenliebrecht.nl

 

 

MEER informatie of uw interesse kenbaar maken?

Na ontvangst van uw aanvraag maken wij een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Wij zien deze kennismaking als de juiste voorbereiding om een goed beeld te krijgen van uw specifieke wensen en doelstellingen. Op deze manier leren wij ook de organisatie achter de persoon kennen en kunnen wij samen met u het evenement tot een succes maken.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Thea de Leeuw

    Thea de Leeuw

    Oprichter / Eigenaar