HIGH SPEED DENTAL EXPERIENCE IN JAPAN

vrijdag 22 t/m zondag 30 september 2023

 

Deze studiereis is speciaal voor doeners, samengesteld voor de actieve ondernemende deelnemer die in een zo kort mogelijke periode veel indrukken wil op doen; interessante (dentale) presentaties wil volgen, de internationale dentale beurs in Tokyo wil bezoeken, cultuur wil opsnuiven en dan ook nog eens aanwezig kan zijn bij de
GRAND PRIX van JAPAN op zondag 24 september 2023.

Staat JAPAN hoog op jouw ” to-do” lijstje, dan is dit je kans!

INDRUKWEKKENDE HEUVELSTAD OSAKA
OSAKA SHI,de party stad van Japan!
Eens was Osaka de hoofdstad van japan maar nu nog steeds kun je tussen de hoge moderne gebouwen de rijke geschiedenis van de stad terug
vinden.

 

KEIZERLIJKE ALLURES IN KYOTO
De culturele hoofdstad van Japan en een stad met keizerlijke allure & status. Een bezoek aan Kyoto is een feest voor iedereen en een stad die je minimaal één keer in je leven gezien moet hebben!
Met o.a.een bezoek aan de fabriek en een exclusieve hands-on training bij MORITA 

 

FORMULE I – GRAND PRIX in Suzuka
Met trots kunnen wij mededelen dat wij zitplaatsen hebben weten te bemachtigen voor de FORMULE I  in Japan op zondag 24 september 2023.
SUZUKA KLEURT ORANJE!

 

YOKOHAMA
The 9th World Dental Meeting 2023, No Dentistry, No Wellness!
De nieuwste Dentale ontwikkelingen, 32 internationale sprekers. productpresentaties en nog veel meer……..

 

DE REUSACHTIGE STAD TOKYO
Deze indrukwekkende stad met zijn mooie wijken en tempels kan op deze trip niet ontbreken. We bezoeken o.a.het mooie Harajuku station en de overweldigend mooie Mount Fuji.

 

* Dit event is tot stand gekomen door een samenwerking met Best Dental Buy en met dank aan E-Dental

 

Annuleringsvoorwaarden
HIGH SPEED DENTAL EXPERIENCE in JAPAN

 Voor deelname aan de HIGH SPEED DENTAL EXPERIENCE in Japan die door MORE DENTAL wordt georganiseerd of (mede) worden georganiseerd, gelden de volgende annuleringsvoorwaarden

 Annulering door deelnemer aan het evenement

 1. De deelnemer kan afzien van deelname van het evenement waarvoor hij/zij zich reeds had opgegeven. Dit dient hij/zij te laten weten door het sturen van een email aan info@moredental.nl eventueel met opgaaf van reden van annulering. De annulering dient te zijn bevestigd door MORE DENTAL.
 2. Bij het niet tijdig betalen van het deelnamegeld (indien hiervoor een deadline is aangegeven), wordt dit beschouwd als een annulering en zijn onderstaande voorwaarden van toepassing.
 • Bij annulering van de deelname tot twee maanden voor aanvang van het evenement wordt 75% van de totaal betaalde deelnamekosten gerestitueerd.
 • Bij annulering van deelname tussen 2 maanden tot 1 maand voor aanvang van het evenement wordt 50% van de kosten gerestitueerd.
 • Bij deelname korter van 1 maand voor aanvang van het evenement zijn 100% van de kosten verschuldigd en wordt er niet gerestitueerd.
 • Deelnemers die tijdens het evenement niet permanent aanwezig zijn, blijven de totale kosten van het evenement verschuldigd.
 • Op annulering of niet komen opdagen wegens ziekte zijn dezelfde bepalingen van toepassing als hierboven genoemd.
 • Indien een deelnemer gedurende het evenement of workshop door ziekte of overmacht gedwongen wordt voortijdig het evenement te onderbreken, blijven de kosten voor de gehele periode verschuldigd. Deze kosten zijn vaak via persoonlijke reis-/annuleringsverzekering verzekerd.

Annulering van het evenement door de organisator

MORE DENTAL kan besluiten bij onvoldoende deelname of door omstandigheden die bijvoorbeeld de veiligheid van deelnemers en organisatie in gevaar kunnen brengen, of ten gevolge van overmacht het evenement af te gelasten.

 • Annuleren door MORE DENTAL in verband met onvoldoende deelname leidt tot teruggave van 100 % van alle betaalde kosten binnen twee weken na de annulering.
 • MORE DENTAL behoudt zich het recht voor deelnemers de (verdere) toegang tot het evenement te weigeren, bijvoorbeeld indien het gedrag van betreffende deelnemers ingaat tegen de sociaal geaccepteerde vormen van gedrag of te belastend is voor ander deelnemers.
 • De deelnemer heeft na weigering van toegang geen recht op teruggave van (een deel van) het verschuldigde totaalbedrag voor het evenement.

Door het ondertekenen van het officiële inschrijfformulier wordt ervan uitgegaan dat de deelnemer deze voorwaarden heeft gelezen en hiermee akkoord is gegaan.

*Voor een reis-/annuleringsverzekering kunt u contact opnemen met uw eigen verzekeringsadviseur of telefonisch contact opnemen met Mark Glansbeek van Van Velthuysen Liebrecht via M. 06-20597915 o.v.v. reis naar Japan.