HIGH SPEED DENTAL EXPERIENCE IN 
SINGAPORE

woensdag 18 – 24 september 2024

 

Deze studiereis is samengesteld voor de actieve ondernemende deelnemer die in een korte periode veel indrukken wil op doen; verrassende DENTALE presentaties wil volgen, cultuur wil opsnuiven en dan ook nog eens aanwezig kan zijn bij de altijd spannende GRAND PRIX Formule 1 – avondrace door de straten van
SINGAPORE op zondag 22 september 2024.

 

Ontdek de toekomst van de tandheelkunde in het bruisende hart van Azië!

Wil jij je tandheelkundige kennis naar een hoger niveau tillen en tegelijkertijd genieten van een onvergetelijke ervaring? Dan is onze exclusieve studiereis naar Singapore dé kans die je niet wilt missen!

Van 18 tot 24 september ervaar je een week vol inspiratie, kennisdeling en avontuur in een van ’s werelds meest dynamische steden. Tandartsen, implantologen en tandtechnici worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze unieke reis, waarin we een diepgaand inzicht bieden in de nieuwste digitale ontwikkelingen.

Mis deze kans niet om je horizon te verbreden, verbindingen te leggen en je passie voor tandheelkunde naar nieuwe hoogten te tillen. Sluit je aan bij ons in Singapore en laat je inspireren!

En natuurlijk niet te missen ” het kersje op de taart” aanwezig bij de FORMULE I – GRAND PRIX avondrace door de straten van Singapore!

SINGAPORE KLEURT ORANJE!

SINGAPORE IS HELEMAAL HIP & HAPPENING

Singapore ook wel LION City genoemd, is een land gelegen in het zuidoosten van Azie en staat bekend om zijn prettige leefklimaat, multiculturele samenleving en welvaart. Het is een stad waar mensen graag wonen of op bezoek komen. Singapore kent een geschiedenis die zeker zes eeuwen terugvoert en als voormalig Britse kolonie is de meest gesproken taal nog steeds Engels. Veel trendy restaurants trakteren je op een mix van Internationale gerechten waar kwaliteit voorop staat.

Nachtleven in Singapore: Het nachtleven van Singapore evolueert snel, met ultra-verfijnde bars, futuristische nachtclubs, rooftop feesten, bekroonde cocktailbars en blitse nachtclubs is er altijd een reden om een feestje te vieren in Singapore!

Waar wacht je nog op? Schrijf je nu in voor deze buitengewone studiereis en maak deel uit van een unieke gemeenschap van tandheelkundige professionals die streven naar voortdurende groei en excellentie

Voor meer informatie en inschrijvingen, neem contact met ons op via info@moredental.nl
We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke reis te maken!

 

Met grote trots verklappen wij onze Keynote spreker …

KEYNOTE SPREKER
Dr. Sjoerd Smeekens

Door zijn jarenlange ervaring, enthousiasme en als uitdrager van het concept reconstructieve tandheelkunde is Sjoerd Smeekens een veelgevraagd spreker in binnen en buitenland. Met zijn presentaties en trainingen weet hij deelnemers te verrassen en mee te nemen in de vele mogelijkheden van de tandheelkunde.

RACE NAAR DE MONDGEZONDHEID
Reconstructieve tandheelkunde in de FAST LANE

Beste tandheelkunde enthousiastelingen en gepassioneerde Formule 1 fans. We zijn verheugd om bovenstaande Masterclass van Sjoerd Smeekens aan te kondigen. Hoewel reconstructieve tandheelkunde en Formule 1 op het eerste gezicht heel verschillend lijken, delen ze enkele interessante overeenkomsten….

 Deze Masterclass is speciaal, voor dit event samengesteld om je met behulp van precisie en digitale technologie, teamwork, snelheid en innovatie te helpen bij het verschuiven van een Reactieve naar een Proactieve benadering van patientenzorg.

Wat kun je verwachten?

 • Leer hoe je potentiële problemen in de tandheelkunde kunt identificeren voordat ze zich voordoen
 • Ontdek strategieën om risico’s te minimaliseren en patienten te helpen zorg te omarmen
 • Leer hoe je behandelplannen kunt ontwikkelen die anticiperen op mogelijke complicaties en toekomstige problemen
 • Krijg inzicht in effectieve reactieve benaderingen voor het omgaan met tandheelkundige complicaties
 • Duik in echte scenario’s om ervaring op te doen in de reconstructieve tandheelkunde
 • Deze Masterclasses bieden waardevolle en praktische inzichten die essentieel zijn voor de moderne tandheelkundige praktijk met focus op de toekomst.

PROGRAMMA

Het volledige programma publiceren wij later op onze website, maar dat dit een onvergetelijke trip gaat worden kunnen we je garanderen!

GA JE MET ONS MEE?

Deelname:  € 3.495,- per persoon (op basis van 2 personen in één kamer)
* Vroegboekkorting: Inschrijvingen voor 1 februari 2024 ontvangen een korting van € 100,- per persoon
Inclusief: 

 • Vliegticket
 • 4 x overnachting in een 4* hotel in het centrum
 • 5x Ontbijt
 • 2x Diner
 • Masterclasses
 • Bezoek Universiteit
 • 2x Excursies
 • Deelname Ticket Grand Prix -Formule 1 avondrace
  * Het programma is met zorg samengesteld voor o.a.: Implantologen, Tandartsen en Tandtechniekers en tevens is er een partnerprogramma samengesteld

 

ACCOMMODATIE:

We verblijven in het prachtige 4* JEN hotel. Het hotel beschikt over luxe kamers, een prachtig zwembad en is centraal gelegen
voor het maken van uitstapjes.

Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers dus schrijf je snel in! 

* Toeslag 1 persoon in double room € 500,- 

KRT punten in aanvraag ! 

Annuleringsvoorwaarden
HIGH SPEED DENTAL EXPERIENCE in SINGAPORE

 Voor deelname aan de HIGH SPEED DENTAL EXPERIENCE in Singapore die door MORE DENTAL wordt georganiseerd of (mede) worden georganiseerd, gelden de volgende annuleringsvoorwaarden

 Annulering door deelnemer aan het evenement

 1. De deelnemer kan afzien van deelname van het evenement waarvoor hij/zij zich reeds had opgegeven. Dit dient hij/zij te laten weten door het sturen van een email aan info@moredental.nl eventueel met opgaaf van reden van annulering. De annulering dient te zijn bevestigd door MORE DENTAL.
 2. Bij het niet tijdig betalen van het deelnamegeld (indien hiervoor een deadline is aangegeven), wordt dit beschouwd als een annulering en zijn onderstaande voorwaarden van toepassing.
 • Bij annulering van de deelname tot twee maanden voor aanvang van het evenement wordt 75% van de totaal betaalde deelnamekosten gerestitueerd.
 • Bij annulering van deelname tussen 2 maanden tot 1 maand voor aanvang van het evenement wordt 50% van de kosten gerestitueerd.
 • Bij deelname korter van 1 maand voor aanvang van het evenement zijn 100% van de kosten verschuldigd en wordt er niet gerestitueerd.
 • Deelnemers die tijdens het evenement niet permanent aanwezig zijn, blijven de totale kosten van het evenement verschuldigd.
 • Op annulering of niet komen opdagen wegens ziekte zijn dezelfde bepalingen van toepassing als hierboven genoemd.
 • Indien een deelnemer gedurende het evenement of workshop door ziekte of overmacht gedwongen wordt voortijdig het evenement te onderbreken, blijven de kosten voor de gehele periode verschuldigd. Deze kosten zijn vaak via persoonlijke reis-/annuleringsverzekering verzekerd.

Annulering van het evenement door de organisator

MORE DENTAL kan besluiten bij onvoldoende deelname of door omstandigheden die bijvoorbeeld de veiligheid van deelnemers en organisatie in gevaar kunnen brengen, of ten gevolge van overmacht het evenement af te gelasten.

 • Annuleren door MORE DENTAL in verband met onvoldoende deelname leidt tot teruggave van 100 % van alle betaalde kosten binnen twee weken na de annulering.
 • MORE DENTAL behoudt zich het recht voor deelnemers de (verdere) toegang tot het evenement te weigeren, bijvoorbeeld indien het gedrag van betreffende deelnemers ingaat tegen de sociaal geaccepteerde vormen van gedrag of te belastend is voor ander deelnemers.
 • De deelnemer heeft na weigering van toegang geen recht op teruggave van (een deel van) het verschuldigde totaalbedrag voor het evenement.

Door het ondertekenen van het officiële inschrijfformulier wordt ervan uitgegaan dat de deelnemer deze voorwaarden heeft gelezen en hiermee akkoord is gegaan.

*Voor een reis-/annuleringsverzekering kunt u contact opnemen met uw eigen verzekeringsadviseur of telefonisch contact opnemen met Mark Glansbeek van Van Velthuysen Liebrecht via M. 06-20597915 o.v.v. reis naar Singapore.