HIGH SPEED DENTAL EXPERIENCE IN 
SINGAPORE

woensdag 18 – 24 september 2024

 

Deze studiereis is samengesteld voor de actieve ondernemende deelnemer die in een korte periode veel indrukken wil op doen; verrassende DENTALE presentaties wil volgen, cultuur wil opsnuiven en dan ook nog eens aanwezig kan zijn bij de altijd spannende GRAND PRIX Formule 1 – avondrace door de straten van
SINGAPORE op zondag 22 september 2024.

 

Staat Singapore hoog op jouw ” Bucketlist”?
Twijfel dan niet en ga met ons mee! 


SINGAPORE IS HELEMAAL HIP & HAPPENING

Singapore ook wel LION City genoemd, is een land gelegen in het zuidoosten van Azie en staat bekend om zijn prettige leefklimaat, multiculturele samenleving en welvaart. Het is een stad waar mensen graag wonen of op bezoek komen. Singapore kent een geschiedenis die zeker zes eeuwen terugvoert en als voormalig Britse kolonie is de meest gesproken taal nog steeds Engels. Veel trendy restaurants trakteren je op een mix van Internationale gerechten waar kwaliteit voorop staat.

Nachtleven in Singapore: Het nachtleven van Singapore evolueert snel, met ultra-verfijnde bars, futuristische nachtclubs, rooftop feesten, bekroonde cocktailbars en blitse nachtclubs is er altijd een reden om een feestje te vieren in Singapore!

En natuurlijk niet te missen …….zondag 22 September de FORMULE I – GRAND PRIX avond race door de straten van Singapore!

SINGAPORE KLEURT ORANJE!

 

Met grote trots verklappen wij onze Keynote spreker …

KEYNOTE SPREKER
Dr. Sjoerd Smeekens

Door zijn jarenlange ervaring, enthousiasme en als uitdrager van het concept reconstructieve tandheelkunde is Sjoerd Smeekens een veelgevraagd spreker in binnen en buitenland. Met zijn presentaties en trainingen weet hij deelnemers te verrassen en mee te nemen in de vele mogelijkheden van de tandheelkunde. Tijdens ons event geeft Sjoerd twee ochtenden een unieke & verrassende Masterclass.

PROGRAMMA

Het volledige programma publiceren wij later op onze website, maar dat dit een onvergetelijke trip gaat worden kunnen we je garanderen! 

GA JE MET ONS MEE?

Deelname:  € 3.495,- per persoon (op basis van 2 personen in één kamer)
* Vroegboekkorting: Inschrijvingen voor 1 februari 2024 ontvangen een korting van € 100,- per persoon
Inclusief: 

 • Vliegticket
 • 5 x overnachting in een 4* hotel in het centrum
 • 5x Ontbijt
 • 2x Diner
 • Presentaties
 • Workshop
 • Excursies
 • Ticket Grand Prix -Formule 1 avondrace
  * Het programma is met zorg samengesteld voor o.a.: Implantologen, Tandartsen en Tandtechniekers en tevens is er een partnerprogramma samengesteld

 

ACCOMMODATIE:

We verblijven in het prachtige 4* JEN hotel. Het hotel beschikt over luxe kamers, een prachtig zwembad en is centraal gelegen
voor het maken van uitstapjes. 

Datum:  – woensdag 18 –  dinsdag 24 September 2024

Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers dus schrijf je snel in! 

KRT punten in aanvraag ! 

Annuleringsvoorwaarden
HIGH SPEED DENTAL EXPERIENCE in SINGAPORE

 Voor deelname aan de HIGH SPEED DENTAL EXPERIENCE in Singapore die door MORE DENTAL wordt georganiseerd of (mede) worden georganiseerd, gelden de volgende annuleringsvoorwaarden

 Annulering door deelnemer aan het evenement

 1. De deelnemer kan afzien van deelname van het evenement waarvoor hij/zij zich reeds had opgegeven. Dit dient hij/zij te laten weten door het sturen van een email aan info@moredental.nl eventueel met opgaaf van reden van annulering. De annulering dient te zijn bevestigd door MORE DENTAL.
 2. Bij het niet tijdig betalen van het deelnamegeld (indien hiervoor een deadline is aangegeven), wordt dit beschouwd als een annulering en zijn onderstaande voorwaarden van toepassing.
 • Bij annulering van de deelname tot twee maanden voor aanvang van het evenement wordt 75% van de totaal betaalde deelnamekosten gerestitueerd.
 • Bij annulering van deelname tussen 2 maanden tot 1 maand voor aanvang van het evenement wordt 50% van de kosten gerestitueerd.
 • Bij deelname korter van 1 maand voor aanvang van het evenement zijn 100% van de kosten verschuldigd en wordt er niet gerestitueerd.
 • Deelnemers die tijdens het evenement niet permanent aanwezig zijn, blijven de totale kosten van het evenement verschuldigd.
 • Op annulering of niet komen opdagen wegens ziekte zijn dezelfde bepalingen van toepassing als hierboven genoemd.
 • Indien een deelnemer gedurende het evenement of workshop door ziekte of overmacht gedwongen wordt voortijdig het evenement te onderbreken, blijven de kosten voor de gehele periode verschuldigd. Deze kosten zijn vaak via persoonlijke reis-/annuleringsverzekering verzekerd.

Annulering van het evenement door de organisator

MORE DENTAL kan besluiten bij onvoldoende deelname of door omstandigheden die bijvoorbeeld de veiligheid van deelnemers en organisatie in gevaar kunnen brengen, of ten gevolge van overmacht het evenement af te gelasten.

 • Annuleren door MORE DENTAL in verband met onvoldoende deelname leidt tot teruggave van 100 % van alle betaalde kosten binnen twee weken na de annulering.
 • MORE DENTAL behoudt zich het recht voor deelnemers de (verdere) toegang tot het evenement te weigeren, bijvoorbeeld indien het gedrag van betreffende deelnemers ingaat tegen de sociaal geaccepteerde vormen van gedrag of te belastend is voor ander deelnemers.
 • De deelnemer heeft na weigering van toegang geen recht op teruggave van (een deel van) het verschuldigde totaalbedrag voor het evenement.

Door het ondertekenen van het officiële inschrijfformulier wordt ervan uitgegaan dat de deelnemer deze voorwaarden heeft gelezen en hiermee akkoord is gegaan.

*Voor een reis-/annuleringsverzekering kunt u contact opnemen met uw eigen verzekeringsadviseur of telefonisch contact opnemen met Mark Glansbeek van Van Velthuysen Liebrecht via M. 06-20597915 o.v.v. reis naar Singapore.