DENTAL WHITE POLAR CHALLENGE

ZATERDAG 1 – ZATERDAG 8 FEBRUARI 2025

STORT JE OP DE ULTIEME POOLUITDAGING VAN JE LEVEN

Stort je op de ultieme Pooluitdaging van je leven!

Reis door de adembenemende landschappen van Scandinavië, waar de mystieke aantrekkingskracht van het Noorderlicht boven je hoofd danst. Durf jij je grenzen te verleggen over 5000 kilometer ijzig terrein?

Stel je team van 2-4 avonturiers samen – of het nu collega’s of partners zijn – bedenk een leuke naam voor je team en maak je klaar voor een onvergetelijke challenge. Dit is niet zomaar een expeditie; het is een test van uithoudingsvermogen, veerkracht en teamwork.

Voed je geest met de adrenaline van de competitie terwijl je navigeert door ruige sneeuwlandschappen, ijzige fjorden en winderige toendra’s. Elke dag brengt een nieuwe uitdaging, waardoor je dieper moet graven en het onbekende moet overwinnen.

Maar het gaat niet alleen om de opwinding van de reis. Laat je onderdompelen in een uniek tandheelkundig programma, verrijkt met boeiende sprekers en trainingen. Laat het ritme van avontuur & educatie zich vermengen terwijl je afwisselt tussen uitdagende escapades en leerzame sessies.

Omarm de spanning van het onbekende, want elke wending brengt je dichter bij de overwinning.

Ben je klaar om de elementen te trotseren, het Noorderlicht te achtervolgen en je naam in de sneeuw te graveren? Ga met ons mee op deze opwindende Poolchallenge als geen ander!”

 

” A HELL OF A RIDE”

SPREKERS

Educatief & Uitdagend programma

Ons programma is net even anders en onze missie is om onderscheidend te zijn binnen de mondzorg. Ben jij klaar voor wat vernieuwing, duurzame oplossingen en & handvatten die je in je eigen praktijk kunt toepassen? Schrijf je dan vandaag nog in voor deze onvergetelijke reis. 

SPREKER 1, 

     SPREKER 2,

 

Wil jij als eerste alles weten over ons programma, sprekers of andere events? Laat dan je e-mail adres achter en ben als eerste op de hoogte! 

 

 

DEELNAME
€ 2.995,- per persoon ( voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van € 500)

12 – 15 Teams/ EIGEN auto’s 
1 team bestaat uit 2 -4 personen! 
5000 km
5 Landen
8 dagen, 7 overnachtingen
Welkomdag; uitleg rijden met coördinaten, navigeren en slipcursus
INCLUSIEF:

 • 6 x Hotelovernachting 
 • 6 x Halfpension
 • Presentaties
 • 1x Overtocht naar Stockholm met slaapcabine
 • 2x Activiteit
 • Wedstrijdelement met prijsuitreiking

*Dit bedrag is vrijgesteld van BTW

EXCLUSIEF:
-Kosten van persoonlijke aard
-Lunch (mits anders aangegeven)
-Diners op eigen initiatief
-Tolkosten
-Korte veerdiensten
-Brandstof

Vol = vol ! Dus schrijf je snel in via info@moredental.nl of bel met Thea de Leeuw M. 06-48238988

KRT & KRM punten worden aangevraagd.

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Voor deelname aan onze Dental White Polar Challenge die door MORE DENTAL i.s.m. Polar Experience ( onderdeel van Carventures B.V.) wordt georganiseerd of (mede) worden georganiseerd, gelden de volgende annuleringsvoorwaarden

 Annulering door deelnemer aan het evenement

 1. De deelnemer kan afzien van deelname van het evenement waarvoor hij/zij zich reeds had opgegeven. Dit dient hij/zij te laten weten door het sturen van een email aan info@moredental.nl eventueel met opgaaf van reden van annulering. De annulering dient te zijn bevestigd door MORE DENTAL.
 2. Bij het niet tijdig betalen van het deelnamegeld (indien hiervoor een deadline is aangegeven), wordt dit beschouwd als een annulering en zijn onderstaande voorwaarden van toepassing.
 • Bij annulering van de deelname tot twee maanden voor aanvang van het evenement wordt 50% van de totaal betaalde deelnamekosten gerestitueerd.
 • Bij annulering van deelname tussen 2 maanden tot 1 maand voor aanvang van het evenement wordt 25% van de kosten gerestitueerd.
 • Bij deelname korter van 1 maand voor aanvang van het evenement zijn 100% van de kosten verschuldigd en wordt er niet gerestitueerd.
 • Deelnemers die tijdens het evenement niet permanent aanwezig zijn, blijven de totale kosten van het evenement verschuldigd.
 • Op annulering of niet komen opdagen wegens ziekte zijn dezelfde bepalingen van toepassing als hierboven genoemd.
 • Indien een deelnemer gedurende het evenement of workshop door ziekte of overmacht gedwongen wordt voortijdig het evenement te onderbreken, blijven de kosten voor de gehele periode verschuldigd. Deze kosten zijn vaak via persoonlijke reis-/annuleringsverzekering verzekerd.

 

Annulering van het evenement door de organisator

MORE DENTAL kan besluiten bij onvoldoende deelname of door omstandigheden die bijvoorbeeld de veiligheid van deelnemers en organisatie in gevaar kunnen brengen, of ten gevolge van overmacht het evenement af te gelasten.

 • Annuleren door MORE DENTAL in verband met onvoldoende deelname leidt tot teruggave van 100 % van alle betaalde kosten binnen twee weken na de annulering.
 • MORE DENTAL behoudt zich het recht voor deelnemers de (verdere) toegang tot het evenement te weigeren, bijvoorbeeld indien het gedrag van betreffende deelnemers ingaat tegen de sociaal geaccepteerde vormen van gedrag of te belastend is voor ander deelnemers.
 • De deelnemer heeft na weigering van toegang geen recht op teruggave van (een deel van) het verschuldigde totaalbedrag voor het evenement.

Door het ondertekenen van het officiële inschrijfformulier wordt ervan uitgegaan dat de deelnemer deze voorwaarden heeft gelezen en hiermee akkoord is gegaan.

*Voor een reis-/annuleringsverzekering kunt u contact opnemen met uw eigen verzekeringsadviseur of telefonisch contact opnemen met Mark Glansbeek van Van Velthuysen Liebrecht via M. 06-20597915 o.v.v. Dental White Polar Challenge.