DENTAL SUMMIT 2024

woensdag 6 maart – zaterdag 9 maart 2024 |SÖLDEN Oostenrijk

Accommodatie

SÖLDEN, THE PLACE TO BE

Het viersterren Valentin hotel biedt een wellness centrum met ontspanningsruimte, sauna, stoombad, fitnessruimte, restaurant en mooie moderne kamers.

Het hotel is centraal gelegen en is een goede uitvalsbasis voor bijvoorbeeld het bezoeken van sfeervolle restaurants en natuurlijk de après ski mogelijkheden. De skilift ligt direct naast het hotel en parkeren is mogelijk op het parkeerterrein achter het hotel (tegen betaling).

Halfpension bestaat uit een uitgebreid ontbijtbuffet met regionale producten, een middagsnack en een 3-gangen chefs diner of buffet.

Op verzoek kunnen wij (met korting) ook ski-/snowboardlessen voor je regelen.

GENIETEN VAN ALLE LUXE

Onze accommodatie is het prachtige 4 sterren Valentin hotel

ONS PROGRAMMA IS ANDERS

Wat kun je verwachten?

Ons programma is anders… wij bieden geen vakinhoudelijk programma, maar kijken naar de mens achter de tandarts-, mondhygienist en manager. Wij luisteren dagelijks naar hun behoeftes, knelpunten en toekomstwensen en baseren op deze informatie ons programma. Het programma en sprekers verschillen dus per jaar!
Een gevarieerd programma, 2 inspirerende sprekers en outdoor groepsactiviteiten.

Mis dit evenement niet en maak gebruik van deze unieke kans om op een interactieve en ontspannen manier nieuwe inzichten en kennis te vergaren. Schrijf je vandaag nog in en jouw plekje is gegarandeerd.

THEMA 2024

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP & WERKGELUK

Sprekers

s

BIJZONDER TROTS DAT ZIJ ALS SPREKERS MET ONS MEEGAAN NAAR SÖLDEN

SPREKER

BOB Zeegers ( Mr. Human Resource)
Auteur en oprichter van HR Navigator

Bob is auteur van het Managementboek van 2022 ” HR met Ballen” !
Is oprichter van HR Navigator, de grootste vergelijkingssite van Nederland en adviseerde de afgelopen decennia duizenden organisaties (groot & klein) m.b.t. het personeelsbeleid en alles wat daarbij komt kijken. Hij schrijft voor BG magazine, De Zaak, Arbo, Hrexpert, Managers online en HR community. Zijn onnavolgbare columns worden dagelijks gelezen door >6000 enthousiaste volgers.

Er is een spreekwoord ” Ik wens je veel personeel toe”
Iemand veel personeel toewensen zou zoiets betekenen als ze veel ellende en zorgen wensen, maar het kan ook anders! Veranderingen beginnen vaak bij jezelf en o.a. bij jouw persoonlijk leiderschap.

Omgaan met personeel of collega’s kan soms lastig zijn. Wat zijn de dingen die je vooral niet moet doen of moet zeggen? Bijtende kritiek
kan soms tot gevolg hebben dat medewerkers slechter in hun vel gaan zitten, minder functioneren of ziek worden.
Het WERKGELUK van alle betrokken partijen is dan ver te zoeken.
Bob zal tijdens zijn interactieve presentaties o.a. terugkomen op bovenstaande situatie, maar ook jouw eigen houding en functioneren komt aan bod deze dagen.

SPREEKSTER

Willy van der Wind (Miss Conflictresolution)
Mediator, Sparringspartner en Coach

Hoe zou het zijn als je conflicten niet meer uit de weg gaat of probeert te voorkomen, maar er de inzichten en tools voor hebt om daar licht
sprankelend en vooral effectief mee om te gaan? Wanneer je een conflict niet meer ervaart als een energie lek, maar als een uitdaging om aan
te pakken? Want dat conflicten en de dreiging ervan ontstaan is de onontkoombare realiteit.
Waar mensen samen werken ontstaat wrijving en wrijving geeft glans. Door conflicten komen kernwaarden naar boven en worden mensen uitgedaagd
zichzelf te laten zien. Tenminste als je daar op de juiste manier mee om gaat.

Willy was manager, komt als veranderaar bij grote en kleine ondernemingen over de vloer, is ondernemer, heeft daarvoor zelf ” in de klei” gestaan. En met die ervaring en specialistische opleidingen inmiddels honderden mensen op weg geholpen in hun persoonlijke ontwikkeling met meer zelfinzicht en betere keuzes. Zij heeft zich als MfN-mediator gespecialiseerd in arbeids-en zakelijke mediation en begeleidt o.a. tandartspraktijken in hun maatschappen en samenwerkingen.

Tijdens DENTAL SUMMIT neemt Willy je op verfrissende en verrassende wijze mee in het ontdekken van de glans van conflicten en wat jouw conflicthantering zegt over jou. Ze laat je ervaren wat je kunt leren van conflicten op een manier dat het jou zelf verrijkt, met concrete tools om meer conflictvaardig te zijn in jouw eigen praktijk.

Deze sprekers wil je echt niet missen!

GA JIJ MET ONS MEE NAAR OOSTENRIJK?

Deelname: 1.495,- euro per persoon (bij 2 personen op één kamer)

-Inclusief BTW
-Deelname programma
-3 nachten op basis van Halfpension
-Verblijf in **** Design hotel VALENTIN
-Skipas voor 2 dagen
-Deelname outdoor activiteiten
-Mountain Escape (game)
-Toegang tot wellness

*KRT en KRM punten in aanvraag

  

Annuleringsvoorwaarden Dental Summit 2024:
Annuleringen > 60 dagen voor aanvang van het evenement: 0% deelnamekosten
Annuleringen 60-30 dagen voor aanvang van het evenement 40% van het totaal bedrag
Annuleringen 30-15 dagen voor aanvang van het evenement 70% van het totaal bedrag
Annuleringen 14 dagen voor aanvang van het evenement: 90% van het totaal bedrag
Annuleringen <14 dagen voor aanvang of bij het NIET verschijnen tijdens het evenement: 100% van het totaal bedrag.

Overige privé kosten die gemaakt worden zoals bijvoorbeeld; reiskosten en kosten die gemaakt worden buiten het Halfpension om vallen niet binnen de cursusprijs. Gemaakte reiskosten moet je in geval van annulering verhalen bij de luchtvaartmaatschappij of je persoonlijke annuleringsverzekering. Denk eraan dat je een reis-/annuleringsverzekering afsluit met wintersportdekking.

De organisatie van Dental Summit

Wij staan voor net even MEER! Wij hebben onze kennis en ruime ervaring binnen de dentale branche gebundeld. Wij bekijken de vraag naar evenementen & educatie net even anders.

De organisatie van Dental Summit is in de ervaren handen van MORE Dental en Van Velthuysen Liebrecht onder de naam MOVE events

*Interesse om als sponsor deel te nemen of een bijdrage te leveren aan ons event? Neem dan telefonisch contact met ons op wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.