DENTAL SUMMIT 2023

woensdag 29 maart – zaterdag 1 april 2023 |SÖLDEN Oostenrijk

SNOWPREVIEW | EDUCATIE EN ONTSPANNING

Een interactieve Masterclass van hoog niveau in de ochtenduren en de middag vrij om te genieten van de perfecte sneeuwcondities. Het sneeuwzekere en gezellige Sölden omvat in totaal 144 km aan pistes, sneeuwzeker tot de lente en hierdoor één van de meest geliefde skigebieden in Oostenrijk.

Zoals je van ons gewend bent hebben wij ook deze keer weer een verrassend programma met sprekers die je zullen enthousiasmeren en die iets kunnen toevoegen aan je persoonlijke ontwikkeling & bedrijfsvoering.

Accommodatie

SÖLDEN, THE PLACE TO BE

Het viersterren Valentin hotel biedt een wellness centrum met ontspanningsruimte, sauna, stoombad, fitnessruimte, restaurant en mooie moderne kamers.

Het hotel is centraal gelegen en is een goede uitvalsbasis voor bijvoorbeeld het bezoeken van sfeervolle restaurants en natuurlijk de après ski mogelijkheden. De skilift ligt direct naast het hotel en parkeren is mogelijk op het parkeerterrein achter het hotel (tegen betaling).

Halfpension bestaat uit een uitgebreid ontbijtbuffet met regionale producten, een middagsnack en een 3-gangen chefs diner of buffet.

Op verzoek kunnen wij (met korting) ook ski-/snowboardlessen voor je regelen.

GENIETEN VAN ALLE LUXE

Onze accommodatie is het prachtige 4 sterren Valentin hotel

ONS PROGRAMMA IS ECHT UNIEK

Een interactieve Masterclass van hoog niveau in de ochtenduren en de middag vrij om te genieten van de prachtige omgeving.

Ons programma is net even anders en onze missie is om onderscheidend te zijn binnen de mondzorg. Ondanks dat het steeds moeilijker wordt, menen wij dat het gelukt is om een uniek programma neer te zetten. Hierbij nodigen we jou uit dit met ons te beleven. Mis dit evenement niet en maak gebruik van deze unieke kans om op een interactieve en ontspannen manier nieuwe inzichten en kennis te vergaren. Schrijf je vandaag nog in en jouw plekje is gegarandeerd.

Programma DENTAL SUMMIT 2023

volgt binnenkort ….!

Spreker 

BIJZONDER TROTS DAT HIJ ALS SPREKER MET ONS MEEGAAT NAAR SÖLDEN

Hoe het begon….

Onze secret spreker, is een veelgevraagd spreker in binnen en buitenland. Zijn bewogen leven en carrière hebben hem gemaakt tot de persoon die hij nu is en met zijn visie, ervaring en inspirerende pep-talk weet hij een groot publiek te enthousiasmeren.

SPREEKSTER

MAAK BINNENKORT KENNIS MET ONZE MOTIVERENDE SPREEKSTER…

Ondernemer

Gedurende haar hele loopbaan als ondernemer heeft zij alle facetten in het bedrijfsleven ervaren. Haar successen en tegenslagen maken dat deelnemers aan haar lippen hangen en niet kunnen wachten om meer van haar te horen…. 

 

Let’s go snow in SÖLDEN

Deelname: 1.295,- euro per persoon (op basis van een tweepersoonskamer)

 • prijs is inclusief BTW
 • deelname programma
 • verblijf in het 4 sterren VALENTIN hotel
 • halfpension
 • 3 daagse skipas
 • deelname outdoor activiteiten
 • toegang tot wellness
 • KRT en KRM punten in aanvraag 
 • Annuleringsvoorwaarden Dental Summit 2023:
  Annuleringen > 60 dagen voor aanvang van het evenement: 0% deelnamekosten
 • Annuleringen 60-30 dagen voor aanvang van het evenement 40% van het totaal bedrag
 • Annuleringen 30-15 dagen voor aanvang van het evenement 70% van het totaal bedrag
 • Annuleringen 14 dagen voor aanvang van het evenement: 90% van het totaal bedrag
 • Annuleringen <14 dagen voor aanvang of bij het NIET verschijnen tijdens het evenement: 100% van het totaal bedrag.
 • Geld terug garantie

We willen dat je ontspannen met ons meegaat naar Sölden en mocht Dental Summit 2023 niet door gaan ten gevolge van COVID-19 dan garanderen wij jou een geld terug garantie!

Overige kosten
Overige privé kosten die gemaakt worden zoals; vliegtickets vallen niet binnen de cursusprijs. Deze kosten moet je in geval van annulering als gevolg van Corona verhalen bij de luchtvaartmaatschappij (let op: annuleren als gevolg van Corona is niet gedekt op een annuleringsverzekering). Als je om een andere reden dan Corona moet annuleren zijn onze annuleringsvoorwaarden van toepassing. Deze kosten kun je onder voorwaarden vergoed krijgen op je annuleringsverzekering.

De organisatie van Dental Summit 2023

Wij staan voor net even MEER! Wij hebben onze kennis en ruime ervaring binnen de dentale branche gebundeld. Wij bekijken de vraag naar evenementen & educatie net even anders.

Interesse om als sponsor deel te nemen aan ons event? Neem dan telefonisch contact met ons op wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.