DENTAL SUMMIT 2023

woensdag 29 maart – zaterdag 1 april 2023 |SÖLDEN Oostenrijk

SNOWPREVIEW | EDUCATIE EN ONTSPANNING

Een interactieve Masterclass van hoog niveau in de ochtenduren en de middag vrij om te genieten van de perfecte sneeuwcondities. Het sneeuwzekere en gezellige Sölden omvat in totaal 144 km aan pistes, sneeuwzeker tot de lente en hierdoor één van de meest geliefde skigebieden in Oostenrijk.

Zoals je van ons gewend bent hebben wij ook deze keer weer een verrassend programma met sprekers die je zullen enthousiasmeren en die iets kunnen toevoegen aan je persoonlijke ontwikkeling & bedrijfsvoering.

Accommodatie

SÖLDEN, THE PLACE TO BE

Het viersterren Valentin hotel biedt een wellness centrum met ontspanningsruimte, sauna, stoombad, fitnessruimte, restaurant en mooie moderne kamers.

Het hotel is centraal gelegen en is een goede uitvalsbasis voor bijvoorbeeld het bezoeken van sfeervolle restaurants en natuurlijk de après ski mogelijkheden. De skilift ligt direct naast het hotel en parkeren is mogelijk op het parkeerterrein achter het hotel (tegen betaling).

Halfpension bestaat uit een uitgebreid ontbijtbuffet met regionale producten, een middagsnack en een 3-gangen chefs diner of buffet.

Op verzoek kunnen wij (met korting) ook ski-/snowboardlessen voor je regelen.

GENIETEN VAN ALLE LUXE

Onze accommodatie is het prachtige 4 sterren Valentin hotel

ONS PROGRAMMA IS ANDERS

Wat kun je verwachten?

Ons programma is anders… wij bieden geen vakinhoudelijk programma, maar kijken naar de mens achter de tandarts-, mondhygienist en manager. Wij luisteren dagelijks naar hun behoeftes, knelpunten en toekomstwensen en baseren op deze informatie ons programma. Het programma en sprekers verschillen dus per jaar!
Een gevarieerd programma, 2 inspirerende sprekers en outdoor groepsactiviteiten.

Mis dit evenement niet en maak gebruik van deze unieke kans om op een interactieve en ontspannen manier nieuwe inzichten en kennis te vergaren. Schrijf je vandaag nog in en jouw plekje is gegarandeerd.

Het volledige programma van DENTAL SUMMIT 2023

volgt binnenkort ….!

Spreker 

BIJZONDER TROTS DAT HIJ ALS SPREKER MET ONS MEEGAAT NAAR SÖLDEN

KEYNOTESPREKER

NIEK VAN DEN ADEL

Hij is een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland. Zijn bewogen leven, carrière en positiviteit hebben hem gemaakt tot de persoon die hij nu is. Met zijn visie, ervaring en inspirerende pep-talk weet hij een groot publiek te raken en te enthousiasmeren.
Inmiddels heeft hij als auteur ook meerdere succesvolle boeken geschreven, waaronder het boek ” Zet de patiënt op 2″ Wij zijn bijzonder trots dat hij de moeite wil nemen en nog een gaatje in zijn agenda heeft gevonden, om naar ons event in Sölden toe te komen!

” Hoe blijf je als professional veerkrachtig en als tandartspraktijk wendbaar zeker nu het dentale landschap zo verandert?” 

Deze spreker wil je echt niet missen!

SPREEKSTER

RUTH JANSSEN-ZANTINGH

Spreekster
RUTH JANSSEN-ZANTINGH
Stresscounselor, Vitaliteitscoach en Tandarts (niet praktiserend)
Gedurende haar hele studie en loopbaan had zij een streven en een doel, maar wat als dingen anders lopen dan gepland? Wat als je andere keuzes moet of wilt maken, ben je dan nog zo zeker van je toekomst? Op die momenten moet er iets in de relatie tussen jou en jezelf veranderen, zodat je het leven ten volle kunt aanvaarden.

Presentaties die jouw mindset op een positieve manier gaan veranderen. Twee dagen gevuld met coaching, inzichten, concrete tools en handvatten die je direct kunt toepassen.


Zelf de regie over je leven pakken, dat maakt het leven een stuk mooier!

Let’s go snow in SÖLDEN

Deelname: 1.395,- euro per persoon (op basis van een tweepersoonskamer)

-Prijs is inclusief BTW
-Deelname programma
-Verblijf in het 4 sterren VALENTIN hotel
-Halfpension
-Skipas voor 3 dagen
-Deelname outdoor activiteiten
-Toegang tot wellness

*KRT en KRM punten in aanvraag

  

Annuleringsvoorwaarden Dental Summit 2023:
Annuleringen > 60 dagen voor aanvang van het evenement: 0% deelnamekosten
Annuleringen 60-30 dagen voor aanvang van het evenement 40% van het totaal bedrag
Annuleringen 30-15 dagen voor aanvang van het evenement 70% van het totaal bedrag
Annuleringen 14 dagen voor aanvang van het evenement: 90% van het totaal bedrag
Annuleringen <14 dagen voor aanvang of bij het NIET verschijnen tijdens het evenement: 100% van het totaal bedrag.

Geld terug garantie
We willen dat je ontspannen met ons meegaat naar Sölden en mocht Dental Summit 2023 niet door gaan ten gevolge van COVID-19 voorschriften, dan garanderen wij jou een geld terug garantie!

Overige kosten
Overige privé kosten die gemaakt worden zoals; vliegtickets vallen niet binnen de cursusprijs. Deze kosten moet je in geval van annulering als gevolg van Corona verhalen bij de luchtvaartmaatschappij (let op: annuleren als gevolg van Corona is niet gedekt op een annuleringsverzekering). Als je om een andere reden dan Corona moet annuleren zijn onze annuleringsvoorwaarden van toepassing. Deze kosten kun je onder voorwaarden vergoed krijgen op je annuleringsverzekering.

De organisatie van Dental Summit

Wij staan voor net even MEER! Wij hebben onze kennis en ruime ervaring binnen de dentale branche gebundeld. Wij bekijken de vraag naar evenementen & educatie net even anders.

De organisatie van Dental Summit is in de ervaren handen van MORE Dental en Van Velthuysen Liebrecht onder de naam MOVE events

*Interesse om als sponsor deel te nemen of een bijdrage te leveren aan ons event? Neem dan telefonisch contact met ons op wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.