DENTAL SUMMIT 2022

woensdag 30 maart – zaterdag 2 april 2022 |DAVOS, Zwitserland

SNOWPREVIEW | EDUCATIE EN ONTSPANNING

Een interactieve Masterclass van hoog niveau in de ochtenduren en de middag vrij om te genieten van de perfecte sneeuwcondities. De Davos Kloster mountains omvatten in totaal 5 skigebieden, gezamenlijk 235 km aan pistes, sneeuwzeker tot de lente en hierdoor een zeer geliefd skigebied in Zwitserland.

Zoals je van ons gewend bent hebben wij ook deze keer weer een verrassend programma met sprekers die je zullen enthousiasmeren en die iets kunnen toevoegen aan je persoonlijke ontwikkeling & bedrijfsvoering.

Accommodatie

DAVOS, HOLLYWOOD ON THE ROCKS

Van kuuroord tot hoogste stad van Europa, de ” TOVERBERG” wordt Davos ook wel genoemd

Het moderne Hilton Garden Inn biedt een compleet wellness centrum met ontspanningsruimte, sauna, stoombad, fitnessruimte, grillrestaurant en mooie moderne kamers.

Het hotel is centraal gelegen en is een goede uitvalsbasis voor bijvoorbeeld het bezoeken van sfeervolle restaurants, de grootste en hoogst gelegen natuurijsbaan van Europa, kuuroord Eau la la en natuurlijk de après ski mogelijkheden. De skilift ligt op 500 meter afstand en is met de auto of de skibus ( stopt dichtbij het hotel) zeer goed bereikbaar. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein van het hotel ( tegen betaling)

Halfpension bestaat uit een uitgebreid ontbijtbuffet met regionale producten, een middagsnack en een 3-gangen chefs diner of buffet. 

Op verzoek kunnen wij (met korting) ook ski-/snowboardlessen voor je regelen.

GENIETEN VAN ALLE LUXE

Onze accommodatie is het prachtige 4 sterren Hilton Garden Inn

ONS PROGRAMMA IS ECHT UNIEK

Een interactieve Masterclass van hoog niveau in de ochtenduren en de middag vrij om te genieten van de prachtige omgeving.

Ons programma is net even anders en onze missie is om onderscheidend te zijn binnen de mondzorg. Ondanks dat het steeds moeilijker wordt, menen wij dat het gelukt is om een uniek programma neer te zetten. Hierbij nodigen we jou uit dit met ons te beleven. Mis dit evenement niet en maak gebruik van deze unieke kans om op een interactieve en ontspannen manier nieuwe inzichten en kennis te vergaren. Schrijf je vandaag nog in en jouw plekje is gegarandeerd.

Voorlopig programma DENTAL SUMMIT 2022
maar we verklappen natuurlijk niet alles….!

woensdag 30 maart 2022

17.30 uur Welkomstborrel Hilton hotel Garden Inn
19:00 uur Diner
20:30 – 20:45 uur Welkom en praktische zaken – Thea de Leeuw
20:45 – 21:45 uur Presentatie 

donderdag 31 maart 2022

08:00 uur Ontbijt
08:30 uur Masterclass Denise Dechamps – “Non verbale communicatie”
10:00 uur Break
10:15 – 12:00 uur Voortgang Masterclass
12:00 Vrije tijd
16:00 – 18:00 uur Activiteit
19:00 uur Diner

vrijdag 1 april 2022

08:00 uur Ontbijt
08:30 uur Masterclass Kluun 
10:00 uur Break
10:15 – 12.00 uur Voortgang Masterclass
12.00 uur Vrije tijd
16:00 – 18:00 uur Activiteit
19:00 uur Diner

zaterdag 2 april 2022

08:00 – 09:00  uur Outdoor sportclinic – inschrijven op locatie
08:00 – 10:00 uur Ontbijt
10:00 – 11:00 uur Presentatie 
11:00 uur Uitchecken
11:15 uur Vrije tijd

De organisatie heeft van het KRT & KRM vernomen dat het Dental Summit programma is geaccrediteerd !

  

KLUUN

BIJZONDER TROTS DAT HIJ (ook in 2022) ALS SPREKER MET ONS MEEGAAT NAAR DAVOS

ER KOMT EEN MAN BIJ DE TANDARTS..

Raymond van de Klundert, heeft een bewogen leven en carrière. Hij werkte als marketeer en manager bij grote internationale bedrijven en reclamebureaus en begon in de jaren negentig een eigen bureau. Toen zijn vrouw in 2001 aan borstkanker overleed, verkocht hij zijn bedrijf en vertrok hij met zijn dochter van drie naar Australië. Daar ontstond het plan om een boek te schrijven. De rest is geschiedenis. Komt een vrouw bij de dokter werd de bestverkochte debuutroman aller tijden in Nederland en behoort met Turks Fruit en De ontdekking van de hemel tot de bestverkochte romans in ons taalgebied. Het boek werd in meer dan dertig landen vertaald en kwam uit als film. Kluun schreef nog drie romans, enkele columnbundels en Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt. In totaal zijn rond de 3 miljoen boeken van hem verkocht.

 

DENTAL SUMMIT 2022

Tijdens een interactieve Masterclass gaat Raymond samen met de groep in op de vragen die we ons in ons leven en onze carrière allemaal stellen. Speels en met humor. Een ochtend die je lang bij zal blijven, ook als we na vier dagen weer naar de praktijk van ons dagelijks bestaan terugkeren.

DENISE DECHAMPS

HIERBIJ WILLEN WIJ JE VOORSTELLEN AAN ÉÉN VAN ONZE SPREKERS…

PSYCHOLOOG EN LICHAAMSEXPERT DENISE DECHAMPS

Denise is van origine psycholoog en houdt zich al ruim 10 jaar bezig met het bestuderen van menselijk gedrag. Ze staat bekend als de lichaamstaalexpert van Nederland, dankzij haar expertise en bekendheid van tv en radio (o.a. RTL, SBS6, BNR, NPO, Radio538). Wat begon als een verdieping voor haar werk als
psycholoog, groeide uit tot de ontdekking dat lichaamstaal in veel branches onderbelicht en onderschat is. Hier startte haar missie om Nederland bewuster en bekwamer te maken in lichaamstaal, een essentieel deel van onze communicatie.

DENTAL SUMMIT 2022

Communicatie is een belangrijk onderdeel van je werk als tandarts. Je communiceert immers de hele dag met collega’s, patiënten en assistenten. Van die communicatie is het overgrote deel non-verbaal.

Dit is precies het deel waar veel mensen, het minste over weten. Lichaamstaal is een universele taal die we allemaal spreken, maar waar we vaak weinig naar luisteren. Het vertaalt onze oprechte emoties, behoeften en persoonlijkheid naar zichtbare fysieke signalen. Het kunnen ‘lezen’ van deze signalen zorgt ervoor dat je weet wat de ander voelt en bedoelt, ook als dit niet met woorden wordt benoemd.

Als je van je vak houdt, ben je vaak geneigd om je te focussen op je expertise, de inhoud en verrichtingen die erbij horen. Interessant is echter dat uit onderzoek blijkt dat patiënten de kwaliteit van de tandarts anders zien, dan tandartsen zelf. Tandartsen focussen vooral op hun handelingen en deskundigheid.

Terwijl de patiënt de manier van communiceren en zijn of haar eigen emotie tijdens het bezoek, sterk laat meewegen. Effectieve communicatie, empathie en hospitality worden steeds belangrijker. In deze interactieve presentatie word je meegenomen in de fascinerende wereld van non-verbale communicatie.

Je leert belangrijke lichaamstaal te ‘lezen’ bij patiënten en collega’s en krijgt inzicht in het effect van je eigen lichaamstaal.

Tijdens de presentatie ga je zelf aan de slag en krijg je concrete handvatten om in te zetten in de praktijk. Hierna kijk je met andere ogen naar de gesprekken die je dagelijks voert!

Let’s go snow in DAVOS

Deelname: 1.295,- euro per persoon (op basis van een tweepersoonskamer)

 • prijs is inclusief BTW
 • deelname programma
 • verblijf in het 4 sterren Hilton Garden Inn
 • halfpension
 • 3 daagse skipas
 • deelname outdoor activiteiten
 • toegang tot wellness
 • KRT en KRM punten
 • Annuleringsvoorwaarden Dental Summit 2022:
 • Annuleringen > 60 dagen voor aanvang van het evenement: 0% deelnamekosten
 • Annuleringen 60-30 dagen voor aanvang van het evenement 40% van het totaal bedrag
 • Annuleringen 30-15 dagen voor aanvang van het evenement 70% van het totaal bedrag
 • Annuleringen 14 dagen voor aanvang van het evenement: 90% van het totaal bedrag
 • Annuleringen <14 dagen voor aanvang of bij het NIET verschijnen tijdens het evenement: 100% van het totaal bedrag.

Geld terug garantie

We willen dat je ontspannen met ons meegaat naar Davos en mocht Dental Summit 2022 niet door gaan ten gevolge van COVID-19 dan garanderen wij jou een geld terug garantie!

Overige kosten
Overige privé kosten die gemaakt worden zoals; vliegtickets vallen niet binnen de cursusprijs. Deze kosten moet je in geval van annulering als gevolg van Corona verhalen bij de luchtvaartmaatschappij (let op: annuleren als gevolg van Corona is niet gedekt op een annuleringsverzekering). Als je om een andere reden dan Corona moet annuleren zijn onze annuleringsvoorwaarden van toepassing. Deze kosten kun je onder voorwaarden vergoed krijgen op je annuleringsverzekering.

De organisatie van Dental Summit 2022

Wij staan voor net even MEER! Wij hebben onze kennis en ruime ervaring binnen de dentale branche gebundeld. Wij bekijken de vraag naar evenementen & educatie net even anders.