MORE.....

Staat voor net even MEER!

Wij hebben onze dentale kennis en ruime ervaring met meerdere bedrijven gebundeld. Wij bekijken uw vraag vanuit verschillende disciplines. Gezamenlijk beschikken onze interne & externe professionals over ruime ervaring met betrekking tot: 

Advies

 • Praktijkorganisatie
 • Praktijkovername
 • Praktijkinrichting
 • Financiën
 • Verzekeringen
 • Kwaliteitsmanagement

Educatie

Medewerkers dienen kennis, kunde en vaardigheden te hebben die noodzakelijk zijn voor het succes van uw organisatie. Wij bieden opleidingen, presentaties en trainingen aan, zelfstandig of in samenwerking met andere opleiders. U geeft ons uw wensen met betrekking tot één of meerdere onderwerpen door en wij gaan op zoek naar de juiste locatie, docenten of sprekers. Investeren in uzelf of medewerkers is investeren in uw organisatie. Wij verzorgen indien u dit wenst een mailing naar de juiste doelgroep, verwerken de inschrijvingen, verzorgen de financiële afwikkeling, zijn persoonlijk aanwezig tijdens de training en kunnen na afloop een evaluatie verzorgen.


Persoonlijke Profiel Analyse

De persoonlijke profiel analyse geeft inzicht in het werkgedrag van mensen. Op basis hiervan kunnen beslissingen op het gebied van recruitment of aanname van personeel met meer zekerheid worden genomen. Dit voorkomt onnodig personeelsverloop.

Een PPA kan worden ingezet om:

 • De juiste persoon te selecteren
 • Te bepalen wie voor promotie in aanmerking komt
 • Teams te kunnen samenstellen
 • Personeelsverloop terug te dringen
 • Problemen binnen teams op te lossen
 • Prestatieniveau te optimaliseren

PAYROLLING

Sinds kort bieden wij onze relaties de mogelijkheid om via payrolling personeel bij u te laten werken.

Met payrolling zijn er meerdere mogelijkheden, hoe gaat het in zijn werk?
A. MORE Dental werft personeel voor u, u heeft een kennismakingsgesprek met de kandidaat en vervolgens geeft u het overeengekomen salaris aan ons door.
Wij verzorgen alles o.a.:
-arbeidsovereenkomst
-uitbetalen salaris
-werkgeverslasten
-verzuimbegeleiding
-personeel per dag opzegbaar!

 

B. U werft zelf u personeel en geeft het overeengekomen salaris aan ons door. Wij verzorgen alles zoals hierboven genoemd!

U kunt zich weer volledig richten op de praktijk!!

 

Links

Regelmatig werken wij samen met vakmensen uit ons netwerk. Onderstaand treft u een aantal bedrijven en links van partners aan waar wij geregeld mee samenwerken.

Inzake praktijkbemiddeling werken wij nauw samen met:

van Velthuysen Liebrecht - www.velthuysenliebrecht.nl

Een landelijk werkend kantoor dat reeds in 1993 is opgericht. Gecertificeerde professionals die alles weten op het gebied van geld en risico's. Persoonlijke aandacht en advies dat meerwaarde biedt voor de tandarts en zijn praktijk!                  

 

De tandartspraktijken worden groter en binnen de HR -afdeling is regelmatig specialistische kennis nodig. Voor verantwoord advies m.b.t. personeelsbeleid of juridische zaken werken wij nauw samen met Excellent HR , onze vertrouwde vraagbaak.

Excellent HR - www.excellenthr.nl

 

 

 

 

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening?

Vraag dan nu vrijblijvend onze bedrijfsbrochure aan en " don't accept less if you can have MORE " !

Thea de Leeuw

Thea de Leeuw