DENTAL SUMMIT 2021

woensdag 24 – zaterdag 27 november 2021 | Sölden, 6450 Sölden, Oostenrijk

SNOWPREVIEW | EDUCATIE EN ONTSPANNING

Een interactieve Masterclass van hoog niveau in de ochtenduren en de middag vrij om te genieten van de perfecte sneeuwcondities op de prachtige witte gletsjers van Sölden. Ski van het hoogste punt naar het dal en overbrug een hoogte van bijna 2 kilometer of doe de langste afdaling van 15 kilometer die je onderweg wel even stil doet staan bij het adembenemende uitzicht.

Zoals je van ons gewend bent hebben wij ook deze keer weer een verrassend programma met sprekers die je zullen enthousiasmeren en die iets kunnen toevoegen aan je persoonlijke ontwikkeling & bedrijfsvoering.

GENIETEN VAN ALLE LUXE

Onze accommodatie is het prachtige 4 sterren Design Hotel Valentin in Sölden

Accommodatie

Nadat wij helaas, noodgedwongen Dental Summit 2020 ten gevolge van het coronavirus hebben moeten annuleren zijn wij verheugd dat wij in 2021 wederom het prachtige 4 sterren Design Hotel Valentin in Sölden hebben kunnen vastleggen. Het hotel ligt vlak naast de Gaislachkogel kabelbaan en op 5 minuten loopafstand van het centrum. Het moderne hotel biedt een spa, een restaurant en een sportwinkel.

Hotel Valentin beschikt over moderne en lichte design kamers die een panoramisch uitzicht op de omliggende bergen bieden.

In het spacentrum vind je een Finse sauna, een stoombad, een biosauna en een ontspanningsruimte met waterbedden. Er is ook een open haard en een buffet met gedroogd en vers fruit, thee en vruchtensappen. Parkeren is mogelijk in de ondergrondse parkeergarage 80 meter verderop (parkeerkosten zijn niet inbegrepen)

Het restaurant van Hotel Valentin serveert gezonde Oostenrijkse en internationale gerechten en een selectie van heerlijke wijnen. Halfpension bestaat uit een uitgebreid ontbijtbuffet met regionale producten, een middagsnack en een 5-gangendiner of buffet. Het hotel beschikt ook over een terras met een après-skibar.

Op verzoek kunnen wij (met korting) ook ski-/snowboardlessen voor je regelen.

* Deze accommodatie is één van de best beoordeelde locaties in Sölden.

ONS PROGRAMMA IS ECHT UNIEK

Een interactieve Masterclass van hoog niveau in de ochtenduren en de middag vrij om te genieten van de perfecte sneeuwcondities op de prachtige witte gletsjers van Sölden.

Ons programma is net even anders en onze missie is om onderscheidend te zijn binnen de mondzorg. Ondanks dat het steeds moeilijker wordt, menen wij dat het ons dit keer wederom gelukt is om een uniek programma neer te zetten. Hierbij nodigen we jou uit dit met ons te beleven. Mis dit evenement niet en maak gebruik van deze unieke kans om op een interactieve en ontspannen manier nieuwe inzichten en kennis te vergaren. Schrijf je vandaag nog in en jouw plekje is gegarandeerd.

Voorlopig programma DENTAL SUMMIT 2021
maar er komt meer….!

woensdag 24 november 2021

17.30 uur Welkomstborrel Design Hotel Valentin
19:00 uur Diner
20:30 – 20:45 uur Welkom en praktische zaken – Thea de Leeuw
20:45 – 21:45 uur Presentatie 

donderdag 25 november 2021

08:00 uur Ontbijt
08:30 uur Masterclass Denise Dechamps – “Non verbale communicatie”
10:00 uur Break
10:15 – 12:00 uur Voortgang Masterclass
12:00 Vrije tijd
16:00 – 18:00 uur Activiteit
19:00 uur Diner

vrijdag 26 november 2021

08:00 uur Ontbijt
08:30 uur Masterclass Kluun 
10:00 uur Break
10:15 – 12.00 uur Voortgang Masterclass
12.00 uur Vrije tijd
16:00 – 18:00 uur Activiteit
19:00 uur Diner

zaterdag 27 november 2021

08:00 – 09:00  uur Outdoor sportclinic – inschrijven op locatie
08:00 – 10:00 uur Ontbijt
10:00 – 11:00 uur Presentatie 
11:00 uur Uitchecken
11:15 uur Vrije tijd

De organisatie heeft van het KRT & KRM vernomen dat het Dental Summit programma is geaccrediteerd !

  

KLUUN

BIJZONDER TROTS DAT HIJ (ook in 2021) ALS SPREKER MET ONS MEEGAAT NAAR SÖLDEN

ER KOMT EEN MAN BIJ DE TANDARTS..

Raymond van de Klundert, heeft een bewogen leven en carrière. Hij werkte als marketeer en manager bij grote internationale bedrijven en reclamebureaus en begon in de jaren negentig een eigen bureau. Toen zijn vrouw in 2001 aan borstkanker overleed, verkocht hij zijn bedrijf en vertrok hij met zijn dochter van drie naar Australië. Daar ontstond het plan om een boek te schrijven. De rest is geschiedenis. Komt een vrouw bij de dokter werd de bestverkochte debuutroman aller tijden in Nederland en behoort met Turks Fruit en De ontdekking van de hemel tot de bestverkochte romans in ons taalgebied. Het boek werd in meer dan dertig landen vertaald en kwam uit als film. Kluun schreef nog drie romans, enkele columnbundels en Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt. In totaal zijn rond de 3 miljoen boeken van hem verkocht.

 

DENTAL SUMMIT 2021

Tijdens een interactieve Masterclass gaat Raymond samen met de groep in op de vragen die we ons in ons leven en onze carrière allemaal stellen. Speels en met humor. Een ochtend die je lang bij zal blijven, ook als we na vier dagen weer naar de praktijk van ons dagelijks bestaan terugkeren.

DENISE DECHAMPS

HIERBIJ WILLEN WIJ JE VOORSTELLEN AAN ÉÉN VAN ONZE SPREKERS…

PSYCHOLOOG EN LICHAAMSEXPERT DENISE DECHAMPS

Denise is van origine psycholoog en houdt zich al ruim 10 jaar bezig met het bestuderen van menselijk gedrag. Ze staat bekend als de lichaamstaalexpert van Nederland, dankzij haar expertise en bekendheid van tv en radio (o.a. RTL, SBS6, BNR, NPO, Radio538). Wat begon als een verdieping voor haar werk als
psycholoog, groeide uit tot de ontdekking dat lichaamstaal in veel branches onderbelicht en onderschat is. Hier startte haar missie om Nederland bewuster en bekwamer te maken in lichaamstaal, een essentieel deel van onze communicatie.

DENTAL SUMMIT 2021

Communicatie is een belangrijk onderdeel van je werk als tandarts. Je communiceert immers de hele dag met collega’s, patiënten en assistenten. Van die communicatie is het overgrote deel non-verbaal.

Dit is precies het deel waar veel mensen, het minste over weten. Lichaamstaal is een universele taal die we allemaal spreken, maar waar we vaak weinig naar luisteren. Het vertaalt onze oprechte emoties, behoeften en persoonlijkheid naar zichtbare fysieke signalen. Het kunnen ‘lezen’ van deze signalen zorgt ervoor dat je weet wat de ander voelt en bedoelt, ook als dit niet met woorden wordt benoemd.

Als je van je vak houdt, ben je vaak geneigd om je te focussen op je expertise, de inhoud en verrichtingen die erbij horen. Interessant is echter dat uit onderzoek blijkt dat patiënten de kwaliteit van de tandarts anders zien, dan tandartsen zelf. Tandartsen focussen vooral op hun handelingen en deskundigheid.

Terwijl de patiënt de manier van communiceren en zijn of haar eigen emotie tijdens het bezoek, sterk laat meewegen. Effectieve communicatie, empathie en hospitality worden steeds belangrijker. In deze interactieve presentatie word je meegenomen in de fascinerende wereld van non-verbale communicatie.

Je leert belangrijke lichaamstaal te ‘lezen’ bij patiënten en collega’s en krijgt inzicht in het effect van je eigen lichaamstaal.

Tijdens de presentatie ga je zelf aan de slag en krijg je concrete handvatten om in te zetten in de praktijk. Hierna kijk je met andere ogen naar de gesprekken die je dagelijks voert!

Ga jij met ons mee “die SPITZE” afbijten in november? 

Deelname: 1.195,- euro per persoon (op basis van een tweepersoonskamer)

 • prijs is inclusief BTW
 • deelname programma
 • verblijf in een 4 sterren hotel
 • halfpension
 • 3 daagse skipas
 • deelname outdoor activiteiten
 • toegang tot wellness
 • KRT en KRM punten
Annuleringsvoorwaarden Dental Summit 2021:
 • Annuleringen > 60 dagen voor aanvang van het evenement: 0% deelnamekosten
 • Annuleringen 60-30 dagen voor aanvang van het evenement 40% van het totaal bedrag
 • Annuleringen 30-15 dagen voor aanvang van het evenement 70% van het totaal bedrag
 • Annuleringen 14 dagen voor aanvang van het evenement: 90% van het totaal bedrag
 • Annuleringen <14 dagen voor aanvang of bij het NIET verschijnen tijdens het evenement: 100% van het totaal bedrag

Overige kosten
Overige privé kosten die gemaakt worden zoals; vliegtickets vallen niet binnen de cursusprijs. Deze kosten moet je in geval van annulering als gevolg van Corona verhalen bij de luchtvaartmaatschappij (let op: annuleren als gevolg van Corona is niet gedekt op een annuleringsverzekering). Als je om een andere reden dan Corona moet annuleren zijn onze annuleringsvoorwaarden van toepassing. Deze kosten kun je onder voorwaarden vergoed krijgen op je annuleringsverzekering.

De organisatie van Dental Summit 2021

Wij staan voor net even MEER! Wij hebben onze kennis en ruime ervaring binnen de dentale branche gebundeld. Wij bekijken de vraag naar evenementen & educatie net even anders.