Masterclass zakelijke Etiquette & Hospitality

Verbeter je vaardigheden en motiveer je omgeving! – vrijdag 15 mei 2020

Zakelijke Etiquette & Hospitality

Door de digitalisering van onze werkomgeving verliezen we uit het oog hoe belangrijk persoonlijke aandacht kan zijn! Een blik naar iemand kan soms al genoeg zijn om te laten weten dat je iemand hebt opgemerkt en een gesprekje van 2 minuten kan net dat verschil maken, waarom patienten of gasten graag bij jou terugkomen.

Met de juiste hopitality laat je het beste van jezelf zien en creëer je een prettige werkomgeving voor jezelf, medewerkers, patiënten, gasten of cliënten.
Ken jij de gedragsregels van zakelijke Etiquette en weet je ook welk effect jouw gedrag heeft op een ander?

Spreker: Anne Marie van Leggelo

Eigenaar Etiquette bureau & veelgevraagd spreker

Het Etiquette Bureau is dè etiquette-expert van Nederland en gevestigd Kasteel de Wittenburg in het internationale Wassenaar. Ons bureau is een professioneel trainings- en consultancybureau dat gespecialiseerd is in moderne zakelijke & internationale etiquette, imago consultancy en gastheerschap. Wij verzorgen masterclasses, bootcamps, trainingen, presentaties en geven advies aan onder andere (internationale) corporate ondernemingen, overheidsinstellingen, scholen en universiteiten, vervoersbedrijven, hotels en media.

Founder en ceo is etiquette expert en imago professional Anne-Marie van Leggelo. Anne-Marie heeft haar deskundigheid op het gebied van gastheerschap opgedaan tijdens haar werk als (intercontinental) purser en trainer bij onder andere Martinair/KLM, als VIP PR professional bij Joop van den Ende Productions / Endemol en heeft zich door het volgen van diverse ( internationale etiquette en imago consultancy) studies verder gespecialiseerd in (business) etiquette.

Als imago- en etiquette deskundige is ze aangesloten bij de Vereniging voor Imago Professionals, Protocol School of Washington en Etiquette and Protocol Professionals. Ze is een veelgevraagd consultant in de media, waaronder RTL Boulevard, RTL Nieuws, Een vandaag, Editie NL, Koffietijd, Goedemorgen Nederland en schrijft voor verscheidene magazines en kranten. Daarnaast is ze vast panelexpert bij het programma FD Persoonlijk on Air van BNR Nieuwsradio, (tv)presentatrice (Business Tips RTLZ en Wooninspiraties) en spreker voor congressen en events.

Het Etiquette Bureau werkt samen met trainers die geselecteerd zijn op basis van hun professionele prettige persoonlijkheid, grote praktijk ervaring en expertise in hun vakgebied.

Ons doel is dat u zich als onze klant koning voelt en dat u vol tevredenheid terug kunt kijken op een succesvolle training of presentatie. Een training waar u zowel zakelijk als privé een leven lang plezier van zult hebben en die de beste (zakelijke) kwaliteiten in een ieder naar boven haalt.

Kijk voor meer informatie op: https://etiquettebureau.com/

For true success in life you have to be you, at your very best.